Такси Русе-Букурещ

CINE SUNTEM

Taxiurile to4nite - 8108 reprezinta un proiect comun cu Biroul “ Nyama vreme” (birou pentru servicii administrative si de consultanta in domeniul serviciilor de taximetrie cu administrator Daniel Donev) si “Top Design” ( Agentie de publicitate cu administrator Roman Antonov) care a demarat cu succes pe 01.10.2001.

"Happy" OOD este transportator inregistrat, societatea detine marca comerciala to4nite si adeverinta de design industrial pentru corpurile de semnalizare (piramidele rosii).

Fiind liderul in domeniu "Happy" OOD isi asuma o resposabilitate grea si realizeaza formarea unui incubator de afaceri care deserveste pe deplin inregistrarea, instruirea si administrarea firmelor de taximetrie. Da posibilitate conducatorilor auto sa isuseasca profesia de mare raspundere a conducatorului de taxiu, ii indruma in problemele de finantare si de realizare a ambitiilor lor de achizitionare de automobile pentru serviciile de taximetrie.  

In decursul anilor firma s-a impus ca transportator taximetric de baza in orasul Ruse, introduce si impune solutii innovative pentru a asigura comoditatea clientilor serviciilor de transport taximetric, realizeaza pateneriate strategice cu clientii corporativi.  

Datorita politicii sale deschise si transparente in relatiile cu clientii, patenerii si angajatii to4nite se bucura de loialitate si o buna reputatie, pe care le sustine cu caldura, corectitudine si consecventa.  

Харесайте ни във Facebook