Такси Русе-Букурещ

Организация на пътуването по маршрута Русе-Букурещ с to4nite


To4nite - такси 2222, чрез регистрация в сайта на фирмата, Ви предлага да планирате Вашето пътуване от и до Букурещ в удобно за Вас време, да изберете автомобил (по-широк за комфорт или комби за по-голяма вместимост).

Автомобилите - "совалки", обслужващи линията Русе-Букурещ-Русе са оборудвани с GPS навигация, изцяло отговарят на изискванията за техническа годност по Наредба 34 на Министерството на транспорта, разполагат с всички необходими застраховки за превоз на пътници. Водачите са рутинирани и комбинативни от години работят по трансфера от и към Букурещ.

Когато планираме нашето пътуване зад граница се налага да разчитаме на сигурен и надежден транспорт. Връзките, които трябва да осъществим с транспортните и комуникационни центрове (летища, гари, автогари, посолства, търговски центрове) са ограничени с точен час на явяване, пристигане или приемане. Предлагаме Ви стройна организация при Вашето пътуване, от момента на регистрирането до изпълнението на поетия ангажимент. От първостепенна важност е познаването на маршрутите при преминаването през Букурещ, силно предимство на "ПИЛОТИТЕ" на to4nite "совалки".

to4nite taxi 2222 Ви препоръчва да ползвате само ЛИЦЕНЗИРАН транспорт!

 

ОНЛАЙН РЕГИСТРАЦИЯ за такси Русе-Букурещ

Харесайте ни във Facebook